Bir resmi nasıl PDF dosyasına dönüştürebilirim? JPG PDF Çevirme

 Bir resmi nasıl PDF dosyasına dönüştürebilirim? JPG PDF Çevirme

 Bir JPG dosyasını veya başka bir görüntü dosyasını bir PDF dosyasına dönüştürmek kolaydır. Bir görüntü dosyasını yukarıdaki araca sürükleyip bırakın ve dönüştürülen dosyayı indirin. Başka bir görüntü dosyasını dönüştürmek için aracı tekrar kullanın ve indirmek için oturum açın.

Ardından Adobe Acrobat Pro DC'yi yedi gün boyunca ücretsiz olarak denediğinizde PDF dosyalarını tek bir PDF dosyasında birleştirin. Mac veya Windows için Acrobat Pro DC, eksiksiz bir PDF araçları seti sunar. PDF dosyalarını düzenleyebilir, OCR ile taramaları düzenleyebilir, PDF dosyalarını birleştirebilir, PDF sayfalarını düzenleyebilir ve döndürebilir, PDF'ye dosya ekleyebilir, PDF dosyalarını bölebilir, PDF dosyalarının boyutunu küçültebilir, filigran ekleyebilir ve PDF dosyalarını görüntüye ve görüntüden dönüştürebilirsiniz. Microsoft Word, Excel ve PowerPoint'i biçimlendirin ve dönüştürün.

https://jpgtopdfconverter.org/tr.php

Bu çevrimiçi aracı kullanabilirsiniz: https://jpgtopdfconverter.org/

Başkalarıyla paylaşacak çok sayıda JPG veya JPEG resmimiz olduğunda, bazen resimleri tek bir dosyaya sıkıştırmayı tercih ederiz. Peki ya bu fotoğrafların ticari kullanım için kopyalanması veya hatta çalınması amaçlanmamışsa? JPG'yi dönüştürebilir miyiz? PDF görüntüleri, platformlar ve korunan fikri mülkiyet hakları arasında paylaşılabilir. Bunlar, JPG PDF Çevirme dosyalarına dönüştürmek ve birleştirmek için 4 basit çözümdür.


Çevrimiçi EasePDF dönüştürücüyü herhangi bir cihazda ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Microsoft, PDF'ye yazdırır. Mac'te "PDF Önizleme"yi veya iPhone'da "Resim Kitaplığı"nı kullanarak JPG'yi PDF'ye nasıl dönüştüreceğinizi öğrenin. Son olarak, uzun JPG görüntülerini veya yakalanan web sitelerini tarayıcınızda PDF olarak nasıl kaydedeceğinizi size göstereceğiz.


Yerleşik Windows ve Mac yazıcılar, Google Görseller, iOS ve Android için yazdırma özellikleri ve bir web tarayıcısı dahil olmak üzere çeşitli yöntemlerle bir görüntüyü PDF'ye nasıl kaydedeceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Bir Dönüştürme Türü Seçme Bir görüntüyü kaydetmenin ve dosyayı yazdırabilmeniz veya paylaşabilmeniz için PDF dönüştürmenin iki yolu vardır.


PDF'ye Yazdır: Görüntüyü PDF'ye yazdırmak, çoğu bilgisayarda olduğu gibi bir PDF dönüştürme aracı kullanmaktan daha hızlıdır. Bilgisayarınız, resim görüntüleyiciden web tarayıcısına. Bilgisayarınızdaki herhangi bir uygulamada yüklü bir yazıcı olarak göründüğü için bu en kolay yöntemdir.


Resminizi PDF'ye dönüştürmek için normal bir yazıcı yerine PDF yazıcı seçeneğini seçin ve yeni bir PDF dosyası oluşturun. PDF'ye Aktar: Adobe Photoshop gibi bazı görüntü yazılımı uygulamaları, PDF'ye yazdırma gibi çalışan bir PDF dışa aktarma seçeneğine sahiptir. Resmi dönüştürmeye hazır olduğunuzda, PDF'yi Kaydet seçeneğini seçin ve hazırsınız.

Yorumlar